Energiemanagement en efficiency consultancy Energiemanagement en efficiency consultancy

Deskundigheid in zakelijke energiebedrijven, energiemanagement en consultancy

Uw bedrijfstarieven zijn niet het enige dat ervoor kan zorgen dat uw elektriciteits- en gasrekeningen hoger zijn dan zou moeten. Er zijn veel andere variabelen die uw jaarlijkse energierekeningen kunnen opdrijven, zoals warmteverlies en inefficiënte verlichting en verwarmingssystemen. Maar we kunnen u helpen door een gedetailleerde analyse uit te voeren van uw overeenkomsten voor elektriciteit en gasvoorziening, uw gebouwen en de bedrijfsvoering en het beheer van hulpprogramma's om te laten zien hoe u hierop kunt besparen.

Ervaren consultants voor zakelijke energie

Uw zakelijke energie consultant is een expert op het gebied van energie, met een schat aan ervaring en een grondige kennis van uw branche of sector en de energie-industrie. Zij zullen in staat zijn om elk element van uw energiebeheer en -verbruik grondig te herzien en u te adviseren over hoe u uw kosten laag kunt houden. Eerst analyseren we uw energietarieven en leveringscontracten. Mogelijk zijn er aanpassingen die we voor u kunnen maken om uw bedrijfskosten te verlagen zonder van leverancier te veranderen. Vervolgens controleren we uw bedrijfsvoering en alles wat samenhangt met het verbruik van energie.

Energiecontrole bedrijfsgebouwen

Uw energietarief is slechts een van de dingen die we voor u kunnen beoordelen. Er is een enorme vooruitgang geboekt op het gebied van efficiënte nieuwe verlichting, verwarming en on-site duurzame energietechnologie. Tenzij uw bedrijfspand minder dan tien jaar oud is, is de kans groot dat u oude, inefficiënte technologie gebruikt. We kunnen een gedetailleerde energie-audit voor u uitvoeren om te zien hoe en waar u wijzigingen kunt aanbrengen om uw bedrijfsefficiëntie te verbeteren. Sommige suggesties vereisen geen investering om het verbruik te verminderen - zoals het uitschakelen van de verwarming en het sluiten van uw ramen om de warmte binnen te houden!

Energie-efficiëntieprojecten: zonne-energie, LED, batttery opslag, warmtepompen

We hebben allemaal gezien hoe technologie in sprongen is ontstaan. Het lijkt erop dat alles kleiner en efficiënter is - verwarming, airconditioning en zelfs de eenvoudige gloeilamp. De energiebesparing voor commerciële gebouwen kan aanzienlijk zijn. Een LED lamp gebruikt bijvoorbeeld 60% minder elektriciteit dan die fluorescerende strips waar u mee werkt. Batterij-opslag 's nachts opladen tegen daluren kan grote reducties op uw energieverbruik overdag veroorzaken - gelieerd aan zonnepanelen en/of elektriciteit uit windmolens is zelfvoorziening mogelijk.

We laten u zien wat mogelijk is, ontwerpen een energiebesparingsplan, bieden u volledige kosten, plannen nauwkeurig de terugverdientijd voor uw bedrijf, projectbeheer voor elke installatie van energie-efficiënte apparatuur of duurzame energie technologie.

Energiesubsidies en kortingen

Energiesubsidies en kortingen

Er zijn veel nuttige kortingen, belastingvoordelen en andere prikkels beschikbaar voor bedrijven zoals de uwe die meer energie-efficiënt willen worden, duurzame energiebronnen willen gebruiken en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Uw energiebesparende expert kan u vertellen wat er voor u beschikbaar is en u helpen bij het aanvraagproces.

Energiebeheer en monitoring

Onze energietechnologiepartners hebben een realtime analysesysteem voor energieverbruik bedacht, dat gedetailleerde rapportages voor bedrijfspreventies tot op toestelniveau weergeeft. Gebieden of apparatuur die inefficiënt zijn, worden snel gemarkeerd. Op basis van de cloud biedt het systeem een dashboard aan uw bureau of mobiel van de onsite hulpprogramma's voor bewaking van de energievoorzieningen. Waarschuwingen kunnen worden ingesteld om spanningspieken van het energieverbruik te melden, waarbij vroegtijdig wordt gewaarschuwd voor storingen van de apparatuur. Als u meerdere sites heeft, kan het systeem worden geconfigureerd voor het weergeven van zowel individuele als gecombineerde dashboardrapporten.

Energiebeheer en monitoring

Emissie-analyse

Emissie-analyse

De overheid legt steeds meer druk op bedrijven om hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Bij The Energy Check kunnen onze energiebesparende experts nagaan hoeveel invloed uw eigen energievoorzieningen hebben en wat uw bedrijf kan doen om de overheidsdoelstellingen te halen. Ze helpen u uw CO2-uitstoot te begrijpen en laten u weten hoe u uw CO2-uitstoot kunt verminderen.

Risicobeheer voor uw energievoorziening

Het kan moeilijk zijn om de energiemarkt bij te houden. Onzekerheden over het klimaatbeleid, politieke interventies en veranderingen in de regelgeving kunnen dit een vluchtige omgeving maken in de beste tijden.

Dat is waarom wij hier zijn. Bij The Energy Check zijn we experts in energie - we houden ons er de hele dag mee bezig. We hebben specialisten in de plaats om de energiemarkt in de gaten te houden en reageren op al deze veranderingen, zodat u altijd voorloopt op de markt.

Hulpprogramma's risicobeheer

TEC-Nederland BV, Kvk 70975183, Copyright © 2018 TEC-Nederland BV
TEC-Nederland BV, Stationsplein 80, 2011 LM Haarlem, Nederland