Energie op uw werkplek besparen Energie op uw werkplek besparen

De ins en outs van het wisselen van zakelijke elektriciteits en gasleverancier

Hier volgt een korte inleiding tot de zakelijke markten voor gas en elektriciteit, een paar redenen waarom u zou willen overwegen om van leverancier te veranderen en hoe gemakkelijk wij het voor u kunnen maken.

Wijzig uw zakelijke energie overeenkomst in een kort telefoontje

De keuze hoeveel u betaalt voor uw gas en elektriciteit moet van u zijn. Maar tenzij u bereid bent om meer dan dertig verschillende leveranciers en hun ingewikkelde tariefstructuren te doorkruisen, is het iets dat u het beste aan de experts over kunt laten. Het punt van een goede expert op het gebied van energiebesparing inschakelen, is dat ze het proces voor u gemakkelijk maken.

Als u ons belt, voeren we onderhandelingen met leveranciers uit, waarbij u de keuze heeft tussen verschillende energietarieven. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, zullen we al het papierwerk behandelen en u op de beste deal overschakelen.

Waarom van energieleverancier wisselen?

Het antwoord ligt voor de hand - om de kosten van zakelijke energie te verlagen! En omdat de leverancierscontracten lopen van 1 jaar tot maximaal 5 jaar zijn er ontzettend veel bedrijven die nog niet lang hebben gekeken of ze al een goede deal hebben. Er zijn zelfs bedrijven die buiten contract zijn en op een hoog tarief zijn overgeschakeld.

Als u toestaat dat uw energieovereenkomst automatisch wordt verlengd, kunt u uiteindelijk veel meer betalen voor uw energie afname

Doet u niets om uw elektriciteits- en gasovereenkomst te vernieuwen of erover te onderhandelen, dan gaat u de tarieven voor buiten de overeenkomst betalen. Dat kan tot wel 50% hogere leveringstarieven betekenen als u niet oppast.

Ik zit in een overeenkomst, kan ik nog steeds van leverancier of tarief wisselen?

U kunt zich niet terugtrekken uit een bestaande overeenkomst met een leverancier. Maar we kunnen vandaag handelen in toekomstige energiekosten en onderhandelen over een tarief die lager zou kunnen zijn dan het gangbare tarief die u kunt tegenkomen als u wacht tot uw overeenkomst over een jaar of langer aflopen. Op die manier kunt u uw financiële planning uitvoeren met nauwkeurige energieprijzen. Op de kortere termijn zijn er nog steeds dingen die we kunnen doen om u te helpen uw energieverbruik te verminderen.

Praat met een consultant over uw contract

Maar een goedkopere gas- of elektriciteitstarief betekent inferieure klantenservice, toch?

Fout. Deze twee dingen hoeven niet samen te gaan! Sommige van de beste deals en klantenservice worden geleverd door leveranciers waarvan u misschien nog nooit heeft gehoord. Het is een zeer competitieve markt en de beste leveranciers concurreren op hun uitstekende klantenservice en de prijs van de energie die ze leveren. Wij kennen deze leveranciers van binnenuit en helpen u om de juiste balans te vinden tussen de prijs die u betaalt en de ondersteuning die u nodig heeft.

Wat heb ik nodig om de meest nauwkeurige prijsvergelijking voor mijn energieovereenkomst voor mijn bedrijf te krijgen?

Een energiebesparende expert van The Energy Check! We zullen al het voorwerk doen.

We zullen dan ook wat informatie nodig hebben over uw bedrijf. De locatie van uw bedrijf, uw huidige leverancier en een paar details van uw elektriciteits- en/of gasfactuur.

Ik zie dat je een EAN nummer nodig hebt om op mijn energie afname op te vragen.

Elke elektriciteitsmeter en gasmeter heft een EAN, We hebben dit nodig, zodat we de details van uw aansluitingstype en energieverbruik kunnen bevestigen. Als u besluit van leverancier te veranderen, hebben we deze informatie ook nodig voor uw nieuwe leverancier, zodat zij u zo snel mogelijk kunnen overschakelen.
 

Vind het EAN nummer

De eenvoudigste plaats om uw EAN te vinden, is op uw elektriciteits- of gasrekening.

TEC-Nederland BV, Kvk 70975183, Copyright © 2018 TEC-Nederland BV
TEC-Nederland BV, Stationsplein 80, 2011 LM Haarlem, Nederland