Bedrijfsenergie-efficiëntie en milieuprojectbeheer Bedrijfsenergie-efficiëntie en milieuprojectbeheer

Ontwerp en beheer van energiebesparende- en milieuprojecten

Eén ding is zeker: u weet dat u minder wilt betalen voor de energie van uw bedrijf, maar weet u niet zeker hoe uw bedrijf echt zijn energie gebruikt, of hoeveel het eigenlijk verbruikt? Als dat zo is, bent u niet de enige. Maar liefst de helft van alle senior managers heeft geen idee welk deel van hun zakelijke uitgaven aan energiekosten uitgaat.

U kunt uw energievoorzieningen behandelen als vaste kosten en uw leverancier zal u dat precies vertellen. Maar vertrouw ons, naast het vinden van het goedkoopste tarief, is er een enorm aantal manieren waarop u uw energiekosten tot 20% kunt verlagen door een paar eenvoudige stappen te nemen om uw elektriciteits- en gasverbruik te verminderen.

De Energy Check kan helpen met een breed scala aan efficiëntie-systemen voor bedrijven. Hier zijn een paar van de oplossingen voor energie-efficiëntie die we kunnen aanbevelen om u te helpen uw energierekening en uw ecologische voetafdruk te verlagen.

Gratis zakelijke energie audit

Ons ervaren team kan een gedetailleerde audit van uw gebouw uitvoeren, om de manier waarop uw bedrijf energie gebruikt te begrijpen. Als onderdeel van de controle bekijken we ook de informatie over uw energierekening, om te zien hoeveel uw bedrijf gebruikt en welke kosten hieraan voor uw bedrijf verbonden zijn.

Zodra we alle informatie hebben verzameld die we nodig hebben, maken we een uitgebreid rapport voor u. Het geeft u een lijst met prioriteiten met kosteneffectieve manieren om uw energieverbruik te verminderen en uw rekeningen te verlagen.

Verminderde zakelijke energieverbruik en verbeterde efficiëntie

Ons team van hooggekwalificeerde en ervaren ingenieurs werkt samen met bedrijven zoals de uwe om te bepalen waar energie wordt verspild en hoe het kan worden bespaard. Dat zou iets eenvoudigs kunnen betekenen als het adviseren om de thermostaat een graad of twee te laten zakken! Maar het kan ook betekenen dat u kennismaakt met het potentieel van de volgende generatie verduurzamende technologieën.

De Energy Check is sterk gericht op het milieu, schone energie en duurzaamheid - wij geloven dat dit de juiste weg is. En we kunnen u helpen om voorop te blijven lopen door u te laten zien hoe u kunt investeren in deze schonere, duurzame en efficiëntere technologieën.

We laten u kennis maken met goedkope duurzame energiebronnen en energie-efficiëntietechnologieën, die uw facturen verlagen en uw impact op het milieu verminderen. We zullen u vertellen wat u moet investeren, wat de besparingen zijn die u zult behalen en hoe lang het duurt om uw investering terug te verdienen.

Subsidies en kortingen

Subsidies en kortingen

Er zijn veel nuttige kortingen, belastingvoordelen en andere incentives beschikbaar voor bedrijven zoals de uwe die meer energie-efficiënt willen worden, duurzame energiebronnen willen gebruiken en hun ecologische voetafdruk willen verkleinen. Bij The Energy Check kunnen onze energiebesparende experts u vertellen wat voor u beschikbaar is en hoe u dit kunt aanvragen.

Batterij opslag

Batterijopslag kan een geweldige manier zijn voor bedrijven om hun elektriciteitsrekening te verlagen. Ze werken door op te laden tijdens de goedkoopste tariefperioden of door zelf opgewekte elektriciteit op te slaan. Deze energie kan dan worden gebruikt tijdens piektijden of op momenten dat de elektriciteitstarieven het hoogst zijn. Ze kunnen ook uw afhankelijkheid van de netbeheerder verminderen.

De Energy Check heeft een reeks batterijopslagsystemen voor bedrijven van elke omvang, waarvan er vele kunnen worden aangesloten op bestaande zonne-, wind- en waterkrachtsystemen.

Batterij opslag

Zonthermische systemen

Zonthermische systemen

Met stijgende brandstofprijzen kan een thermische zonneverwarming u aanzienlijke besparingen opleveren op uw verwarmingsrekening.

Deze systemen zijn vooral effectief als uw bedrijf een aanzienlijke hoeveelheid warm water gebruikt. Ze zijn perfect voor een reeks sectoren, waaronder landbouw, horeca en vrijetijdsbesteding, maar ook geschikt voor nieuwbouw.

LED verlichting

LED's - Light Emitting Diodes - zijn een super energiezuinige en betrouwbare vorm van verlichting. Veel bedrijven schakelen al over op LED's, als een kosteneffectieve en toekomstbestendige investering.

Behalve suggereren dat u uw bestaande lampen vervangt, kan The Energy Check ook een reeks besturingsmechanismen aanbevelen die ervoor zorgen dat uw lampen alleen worden ingeschakeld wanneer u deze nodig heeft.

LED verlichting

Energiebesparende technologieën

Energiebesparende technologieën

Systemen zoals verwarming, verlichting en airconditioning kunnen maar liefst 75% van het energieverbruik van uw gebouw voor hun rekening nemen. Maar het kan eenvoudiger zijn dan u denkt om deze kosten aanzienlijk te verlagen.

Veel bedrijven ontdekken nu de voordelen van de nieuwste Business Management Systems (BMS), die gebruikmaken van Internet of Things (IOT) -technologieën. Sommige van deze systemen zijn vrij eenvoudig, zoals sensoren die lichten uitschakelen wanneer er niemand in de kamer is. Maar ze kunnen ook behoorlijk complex zijn: stel je voor dat je verwarmingssysteem zichzelf aanpast om rekening te houden met het aantal mensen in een kamer, en de warmte die hun lichamen zullen genereren!

Technologieën zoals deze helpen om indrukwekkende verminderingen van energieverspilling in commerciële gebouwen te realiseren. Uw bedrijf zou een van hen kunnen zijn.

[Als u ons vandaag belt, kunnen we u alles vertellen over BMS en IOT en hoe ze u kunnen helpen energie te besparen.]

Commerciële solar-PV

Zonne-energiesystemen worden snel populair bij ondernemers, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. Zonnepanelen verlagen de energiekosten en kunnen zelfs inkomsten genereren: een bedrijfsruimte van voldoende omvang kan tussen de 17% en 22% terugverdientijd genereren in combinatie met besparingen op de energierekening.

Zonnepanelen verminderen uw ecologische voetafdruk ook aanzienlijk - een boost voor uw groene reputatie die goed kan zijn voor uw bedrijf!

[Spreek vandaag met ons over de potentiële voordelen van een zonnepaneleninstallatie voor uw bedrijf.]

Commerciële solar-PV

Biomassa-energie

Biomassa-energie

Biomassaketels kunnen een grote investering zijn voor uw bedrijf. Ze werken door houtpellets, houtblokken of dierlijk afval te verbranden om te zorgen voor verwarming en warm water.

Overstappen op een biomassaketel kan uw bedrijf een enorme besparing van 50% op brandstofkosten opleveren en uw CO2-uitstoot met 100% verminderen! Bovendien vergt het geen tijd om zichzelf terug te betalen: met een terugverdientijd van slechts 2 jaar kan een biomassasysteem de perfecte investering voor uw bedrijf zijn.

[Bel vandaag nog met de Energy Check en organiseer uw gratis energie-audit - u zult versteld staan van de besparingen die dit zou kunnen opleveren.]

TEC-Nederland BV, Kvk 70975183, Copyright © 2018 TEC-Nederland BV
TEC-Nederland BV, Stationsplein 80, 2011 LM Haarlem, Nederland