Over The Energy Check Over The Energy Check

De zakelijke energiemarkt kan ingewikkeld zijn.

Zelfs als u denkt dat u uw weg erin kunt vinden, kan het nog steeds een beetje verbluffend zijn. Daarom staan wij voor u gereed. The Energy Check bestaat uit een groep slimme ingenieurs en inkoopprofessionals die besloten dat het goed zou zijn om de klant voor de verandering de leiding te geven.

In tegenstelling tot sommige andere 'energiemakelaars'… Focussen wij volledig op energie, dus we zullen niet proberen om u internet of een verzekeringspolis af te geselen!

Wij maken het makkelijk voor u om uw verbruik te verminderen, uw huidige tarief onder de loep te nemen en om naar een beter tarief over te schakelen.

Of u nou een groot voetbalstadion beheert, of klein kantoor, voor elke type klant hebben wij energie-experts beschikbaar om u te ondersteunen. We zullen perfecte tarieven voor uw bedrijf vinden en u helpen geld te besparen. En mocht u ons duurzaamheids advies willen volgen, helpt u ook uw steentje bij te dragen voor de planeet.

Wat kan The Energy Check voor mij doen?

Wij kunnen u helpen uw energierekening te verlagen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. We kunnen u adviseren over de stappen die u kunt nemen om het energieverbruik van uw bedrijf te verminderen, en naar manieren om verduurzamende maatregelen en technologieën op uw werkplek te introduceren.

Wij blijven dag in dag uit op een professionele wijze energie besparen voor onze klanten en zijn volledig betrouwbaar. We zullen nauw met u samenwerken om u te helpen het juiste zakelijke energietarief te vinden, en we kunnen u nauwkeurig advies en informatie geven over het besparen van elektriciteit en gas op de werkplek.

Energie Inkoop

Het beoordelen van uw hele energiepakket kan arbeidsintensief, complex en verwarrend zijn. U zou waarschijnlijk liever iets anders doen met uw tijd.

Daarom staat The Energy Check voor u klaar.

We weten dat uw bedrijf uniek is, en dat is ook hoe wij uw bedrijf zullen behandelen. We nemen de tijd om erachter te komen wat u doet en om te begrijpen hoe u werkt. Vervolgens gebruiken we onze ervaring en marktinzicht, samen met onze uitstekende relaties met leveranciers, om u te adviseren over de beste opties die voor u beschikbaar zijn.

Energiemanagement

Geld besparen op de energierekening van uw bedrijf stopt niet bij het vinden van de beste tarieven. Factoren zoals warmteverlies door uw gebouw en inefficiënte verlichting en verwarmingssystemen kunnen uw energierekening onnodig doen opdrijven.

Bij The Energy Check gebruiken we onze expertise om elk aspect van uw energieverbruik te beoordelen, en u te adviseren over hoe u uw energierekeningen zo laag mogelijk kunt houden. We kunnen u ook smart-technologie en een reeks analysetools bieden.

Energie-efficiëntie

We houden van nieuwe energietechnologieën en we houden ervan onze klanten te helpen begrijpen hoe ze werken. Met een scherp oog voor behoud, schone energieën en duurzaamheid, helpen wij u de energietransitie voor te zijn. Wij helpen u te investeren in de toekomst - met duurzame alternatieven voor de energie van gisteren - geld te besparen en uw steentje bij te dragen voor de planeet.

[Neem vandaag nog contact met ons op voor een vriendelijk gesprek en ontdek hoe nieuwe energietechnologieën uw bedrijf ten goede kunnen komen. U zult versteld staan van wat er mogelijk is.]

Onze energie besparingsdoelstellingen

The Energy Check heeft een paar jaar geleden zelf een reeks van doelstellingen rond energiebesparing voor onze klanten gemaakt:

energiebesparingen realiseren ter waarde van €10.5 miljoen

energiebesparingen realiseren ter waarde van €10.5 miljoen

de CO2-uitstoot van onze klanten verminderen met 90.000 ton

de CO2-uitstoot van onze klanten verminderen met 90.000 ton

een vermindering van 15 GWh verbruik bereiken

een vermindering van 15 GWh verbruik bereiken

Dit lijkt nu nog misschien bescheiden, maar we zijn trots op onze bijdrage aan het bedrijfsleven en het milieu. En we zijn er zeker van dat dit nog maar het begin is!

Onze toewijding aan u

Het is waarschijnlijk duidelijk hoe trots we zijn op onze expertise en ervaring in de energiesector, maar we zijn ook trots op veel meer dan dit alleen; de manier waarop we onze activiteiten uitvoeren en onze hoge servicestandaarden zijn net zo belangrijk voor ons. Dit zijn slechts enkele punten waarvan we denken dat ze ons onderscheiden:

  • We zullen altijd open, eerlijk en transparant met u zijn. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf en leggen aan niemand verantwoording af behalve onze klanten. Wij hebben geen gevestigde belangen en geen verborgen doelen.
  • Wanneer we contact met u opnemen, zullen we u altijd vertellen dat we bellen vanuit The Energy Check - u zult versteld staan van de moeite die sommige energiemakelaars nemen om u aan de telefoon te krijgen!
  • Wij zorgen ervoor dat de informatie die we u geven feitelijk correct is en duidelijk wordt gepresenteerd. Op die manier kunt u erop vertrouwen dat onze diensten uw bedrijf ten goede zullen komen.
  • We zullen nooit contact opnemen met iemand namens u, zonder eerst uw toestemming te vragen.
  • Onze klanten vormen de kern van wat we doen. We hebben onze eigen gedragscode voor werknemers, waarin de normen worden vastgelegd die we van onszelf verwachten. We willen dat onze klanten te allen tijde de hoogste servicestandaarden ontvangen.
  • De energiemarkt is complex en verandert voortdurend, dus we houden ons up-to-date. We investeren veel in onze training en voortdurende professionele ontwikkeling, om ervoor te zorgen dat we onze toonaangevende expertise behouden en de service leveren die u verdient.

Nu u weet dat u ons kunt vertrouwen, waarom belt u The Energy Check vandaag niet op voor een gesprek over hoe we u kunnen helpen om uw bedrijfskosten te verlagen en energie te besparen?

TEC-Nederland BV, Kvk 70975183, Copyright © 2018 TEC-Nederland BV
TEC-Nederland BV, Stationsplein 80, 2011 LM Haarlem, Nederland